Veckoplanering!

Söndag- Plugga på idrotts prov tills imorgon måndag, sola ute eller grönan.
Måndag- Idrottsprov, repa med bandet, försöka vara i solen om vädret tillåter.
Tisdag  - Matte prov, bild, syslöjd( sy färdigt shortsen), sola och ta de chill.
Onsdag- Klassen ska till nicksta och grilla och umgås, alla päron ska med.
Torsdag-Fotbollstunering med skolan, vi ska vinna hela skiten!
Fredag  -Antagligen jobba lite men ta det lungt eftersom skolan snart är slut.
Lördag - Pappas helg, kanske landet annars blir det nog grönan.
Söndag-Landet eller ta det lungt och njuta av sommaren.
Måndag-Klassens dag, bio eller något annat kul!
Tisdag - Chill dag i skolan, avslutningsmiddag på kvällen!
Onsdag-SKOLAVSLUTNING! Och grönan!


SOMMARLOV!!

KULTURAMA HERE I COME!

Grönalund!

Hahah a igår va jag och Jainaba på grönan, haha vi flummade inte lite,(a). Jag lovar att när man kommer till insane så blir man heeeeelt insane, man börjar as garva åt fucking ordet Tekopp xD Jainaba sa det på finsk dialekt, jag lovar fyra vuxna bakom oss garvade tillomed! ? hahhahah ah flummigt värre. Det va ganska mycket köer, men guldkort så det spelar ingen roll :) det va vad jag gjorde igår vad hände hos er? :)

Åh!

Idag känns tungan jätte bra! Jag kan till o med nästan sjunga, är så glad att jag tog den :D:D:D! Och det bästa är att jag har varit på grönan med den! Lixom jag lever bara en gång! Jag lever mitt liv fullt ut, acceptera eller dra! Svullnaden har gått ner mycket nu. Och så men det ömmar mycket mer, men det ska va så enligt många... Aja, känns mycket bättre iaf. Men det läskigaste är när man ska sova, då man tror att man ska kvävas (a). Tänkte bara berättta lite varje dag och det ska jag forsättta med :) /Marre

Piercingen!





Jahapp då har jag tagigt nåra bilder på min piercing men bara en blev någolunda bra.. :) Men tänkte bara berätta lite om min dag igår och idag, Efter stallet igår åkte jag och sötnos in till gamla stan i regnet och letade efter piercing ställen.. och jaa,, letade en bra stund innan jag fick tag på denise som visste vart det låg och ah sen fick jag ringa mamma och säga att jag vile ta och så pratade dom där på studion med henne och kollade så att det va okej och det va det. Efter 20 minuter så blev det min tur, jag va såååååå hilma nervös. Och han som skulle ta va snuskig som fan men som tur va så va laura med och filmade, haha. När jag kom hem blev jag bemött i centrum av min låtsas mamma, vi gick till apoteket och köpte listerine och sen till ica och köpte varma koppen eftersom att jag inte kan tugga.. Och sen åt jag lite och skjölde munnen och åt is för att minska svullnaden, sen drog jag laura och kristina iväg till grönan och vi hade så fucking kul! Idag känns det mycket bättre men den är mer öm..

Piercing!

Nu har jag tagit hål i tungan! Ont som fan har jag men det går över :) Bilder kommer ;) PUSS

Den här är ju bara för rolig :) måste göra om den.

Bläddra tryck ner knappen neråt i din inkorg och räkna till tio, det smset du hamnar på skriver du nedanför frågorna.

1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Kom till grönan :)
2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Va driv inte vem fan har sagt dt :O
3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Bussen går ju enda till dig :) <3

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Gröna lund :D

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hehe :) oki, låg faktist och funderade på om jag ska hitta på någon försenad present  till dig :)

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag hittade ditt nummer på en parkbänk...

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vart är du då?

8.
Vad vill du höra mest av allt?
jag tror det :) <3

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Kom te kimi

10.
Din romantiska replik?
vrf?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
jag mena hej haha :)

En till piercing?

Jag vill så gärna pierca min tunga!
Och det tänker jag göra! Jag får av
mamma och pappa och så,, men
eftersom att jag sjunger, så får vi
se hur det går! Om det går åt helvete
tar jag ut den. Men jag ska pierca den! :)
Hahahha.. Hej jag heter Marlene jag är
envis ;)

Resor framöver!

I sommar ska jag först på Peace & Love sen ska jag vara hemma och ta det lungt lite, Peace&Love är en festival med massa musik och biljetterna kostar 1295 kronor styck.  Och festivalen kommer att äga rum i Borlänge som ligger i dalarna. Sen ska jag som sagt vara hemma lite och den 13 juli så kommer Britney Spears till Stockholm (globen) och min kusin har köpt biljetter till min sånggrupp Ladystar, det kommer bli sååååå kul. Sen i Juli-augusti  drar vi till Bosnien/Moldavien och Kroatien. Vi ska på turné  och visa vad vi håller på med. Det är vad jag ska göra i sommar, vad ska ni göra i sommar?


Bosnien


Kroatien








Och sen i november åker eventuellt jag och Emelies familj till USA florida! Och sola roch chillar! As skööööööönt :)!

FLORIDA!




FÖÖÖÖÖRLÅT!

Jag har inte bloggat på en vecka.. Har haft fullt upp och sen är det tråkigt då det bara är nåra  få som läser.. men jag bloggar ju inte så det är mitt fel. Ni ska få mer uppdatering, promise!


haha

Bläddra tryck ner knappen neråt i din inkorg och räkna till tio, det smset du hamnar på skriver du nedanför frågorna.

1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Östermalmstorg :) på väg hem

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Aha okej <3 när går det?

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
ska vi gå?<3

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
meh du lova

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
haha okej :P

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Kan ju dröjja :) ska leta lite till

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vet inte jag, vart kommer man? :)

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Kom till popexpressen nu

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Marre vi måste till grönan<3

10.
Din romantiska replik?
Om jag ber dig nu så vet jag att du kommer komma senare B)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hm.Kanske inte. Jag minns inte..

Ny mobiltelefon!

Jaaaaaaaaaaa! Idag får jag en ny telefon!! Innan hade jag k550i men den bytte jag bort mot en walkman som självklart gick sönder.. Aja, sen fick jag en ny då fick jag en w302 inte bra alls.. Den är verkligen sämsta telefonen sony ericsson gjort någonsin.. Men sen valde jag att köpa en ny för pengarna jag fick i julklapp och köpte min då älskade mobil, den va som min pojkvän men icke sa nicke, den gick sönder den med, så in på lagning med den.. tre gånger. Nu i fredags gick den sönder igen så jag fick panik och min älskade mamma ringde phone house huvudkontor och pratade lite allvar ;) Haha så igår vid lunchen så ringde en jätte trevlig tjej mej och pratade med mig om telefonen så bad hon mig kolla på en ny telefon, jag fick välja vilken jag ville :) Bra va?? men det va alla telefonerna jag haft senaste året


Farsta

Nu sticker jag iväg till farsta och ska kolla runt lite, va ju somsagt sjuk imorse men aja, ska ju till skolan imorgon, Jag tror kinamaten igår gjorde sitt imorse, när jag inte ens kunde gå, ganska ont i magen. aja, blir rockville sen och imorgon också.. Men somsagt innan det skola...

Älskar min mamma!

Mamma kom precis hem med ett solpuder ifrån rimmel london, åh, jag har längtat efter det pudret! Kärlek till min underbara mamma som ställer upp för mig, mamma glöm aldrig att jag älskar dig! Fan utan min mamma skulle jag fan inte vilja leva. Om du ser det här mamma så vet du att jag alltid kommer att älska dig och du är min favorit i vått och torrt, du är min förebild mamma! Även fast jag tycker att du är dum i huvudet ibland så älskar jag dej hursomhelst! Älskar dig mamma, Ingela Margareta Åhström.

Köpt på kicks för 120 kr


Ska fixa till i mitt rum nu, det ser ut som ett bombnedslag och sen måste jag plugga lite, ingen utgång idag tror jag eftersom att jag va sjuk imorse.. skriver senare,Pussar sålänge!

Bada

Nu ska jag lägga mig i ett varmt och skönt bad, skriver sen, ska lägga in en video så att ni får höra hur jag sjunger, kul va? ;)

...

Ja jag älskar dig! Snälla bara förstå? Gör allt för dig...<3

Tack!

Glömde säga tack till er underbara som faktist sagt grattis till mig! puss på er! Love you!

,

Med detta inlägg säger jag godnatt! <3

Mascaror!

Skulle döda för den här tjejens ögon fransar, sjukt fina och inga klumpar heller.. suck, mascara är en fin uppfinnig asså!



Knäskada


Jag hatar att alltid få ont av att springa och hoppa runt, idag hade vi ju orientering på idrotten, jag tycker faktist att det är jätte kul tills knäna börjar svika mig, det känns som knivar i hela knäna. Jag vet att jag har slatter en sjukdom som är väldigt vanlig hos framförallt killar i 10-16 års åldern men tjejer kan också ha det. Känslan är så himla obehaglig. Va glad att ni som inte har slatter har det! Du kan inte jogga eller idrotta normalt utan att du måste hoppa på ett visst sätt för att inte falla ihop på marken.. Jaja lite onödig fakta om just slatter,



Bra att veta om Schlatters sjukdom.


Det är en irritation av framsidan på skenbenet där knäskålsskenan fäster. Det gör ont nedanför knäskålen, speciellt vid ansträngning. Nedanför knäskålen känns benet ömt. Det brukar också vara svullet på samma ställe.


Problemet är vanligt hos pojkar mellan 10-16 år.


Man vet inte säkert vilken orsaken är, men problemet beror troligen på överansträngning under en period då skelettet inte är färdigutvecklat.
Det hela läker av sig själv. Det kan ta några månader till något år. Ibland kommer dock besvären igen under tonåren vid intensiv ansträngning.


Vad kan jag göra själv?

Den som har besvär bör undvika det som framkallar smärta. Det brukar speciellt vara hopp och språng. Värme är bra botemedel, man kan använda värmeskydd som finns att köpa på sportbutiker.


Skön låt med fina minnen!


Beautiful Ones- Suede

GRATTIS TILL MIG!

Hej hopp! Idag fyller jag sexton, precis ätit kinamat med mamma och snart väntar lite kladdkaka eftersom att jag inte gillar tårta, och sen ska jag till RV!

Videoblogg


 Gammalt videoinlägg som jag inte lagt upp för dagen efter gick min mobil sönder.

Godkväll!

Hej hopp! Jag sitter här och väntar på att jag ska bli sexton(typ tre timamr kvar) Jag fyller är imorgon! :) Laddar upp en videoblogg men den e lite seg, kommer senare ikväll, ska nu fixa min design! Puss


RSS 2.0