So dramatic!

Haha hela den här dagen har varit ett stort skämt.Alla har bara skrattat åt varandra.Alla tjejorna har flamsat rejält. Men fasen vad kul vi har, flummade efter skolan också. Carro gick hem ganska snabbt men vi andra stannade i skolan. Vi satt på toan alla fyra och när andra Carro släckte lampan började alla as grava. Sen snackade vi lite med Danile våran lärare, sen gick Dina hem och vi andra stannade kavr tills Daniles telefon ringde, typ en nokia med typ ingenting i, inte ens färgskärm. Hahah så alla gick ut igen, och när vi satt inne på toan så kom städaren och ba "vad du ville". Hahah sen sprang vi en bit och kom tilbaka. Då tar städaren händerna och skriker wää, så Carro som gick först blir skit rädd och hoppar bak och min näsa knäcks. Och sen gick alla hem. Hanna följde med mig till bussen, åh då hittade jag en turkisk peng, så efter mycket tvivel tar vi upp den och åkte till farsta C och växlade den, det blev bara 23 kronor, men fan vad kul vi hade!


Dina!

Carro Sa!

Carro J!

Hanna!

ÄLSKAR EEEEEER<3
Måste till rockville nu. PUSS!


Lily Allen - Fuck You


Nighty, Nighty

Trött nu, efter en hel del konflikter på rockville.. Aja, skit samma. Jake räddade min dag. Han är rolig han. Så himla härlig människa, han förgyllde min dag, han hade lagt sång ¨på min låt han skrev till mig. Den kommer bli grym, eller den är ju inprincip färdig. Men när jag lär mig den blir det roligare. Imorgon skola, sen rockville.

Lite ögon godis..



Vad tycks?, mina bal skor. Får dom så fort som möjligt, Måste sova nu!

Fight!

Igår va ju jag och mina små söta tjejor på bio, vi hade super kul, massa flum på burger king. Bilder kommer, när dom andra lägger in  bilder. Men det roligaste och flummigaste av allt, va att när vi är på gina tricot vid NK så säger carro bion börjar om 20 minuter så carro och carro springer typ hela vägen till sergel och jag och hanna och dina garvar så jävla mycket och jag springer med mina ny köpta sol brillor och typ skriker -vad ska vi picka på idag då? Picka på servett ludd, ni kanske har sett den reklamen. Men iaf, när vi väl köpt godis och går upp till insläppet . Så står det ingen där, senare kommer det en SF människa och river våra biljetter. Så vi går in i salong 11 där en annan film precis slutat, så vi går in sätter oss och typ sjunger opera, precis när jag börjar sjunga kommer en städare in i salongen jag ba ursäkta men varför börjar inte filmen, då kommer vi på att klockan är 17.45 och filmen börjar 18.20, vi hade kommit en timme för tidigt. Hahahah men vi flummade loss, jag o carro spelade vänd tia. Efter bion kissade jag innan vi drog vidare mot donken och köpte glass. Haha bästa kvällen. Älskar er tjejer <3 Massor!

Nu ska jag iväg och sjunga på rockville, Jake har lagt sång på min låt! PUSS


Caroline Af Ugglas

Asså jag fattar att folk gillar henne mindre, men lixom att stå och säga att hon är äcklig fattar jag inte. Lixom om man inte gillar hennes låt,fine. Det skiter jag i men hur har man mage att sitta och säga fyfan hon är så jävla äcklig. Har ni som säger så ens träffat henne och fått uppfattningen okej hon är äcklig, sen går det rykten om att hon inte tvättar håret, ska  ni tro på allt pressen säger eller? nej, gör inte det hälften av allt som dom skriver är falskt, och alla som inte är dumma i huvudet fattar väl att hon tvättar håret? Inte med shampoo kanske, men med något annat som gör att hon luktar gott och är fresh, för att tror ni själva att hennes barn skulle få bo hos henne när hon är ohygienisk, nej absolut inte!, + att hon skulle väl fan inte ens få en kille då. Dåså hon är inte äcklig,ful,vidrig, ja alla själsord ni säger om henne,sluta bara upp! Alla tycker olika jag accepterar att ni inte gillar låten! Men det gör jag. Och jag säger inte detta bara för att jag gillar henne även om jag kanske inte gillar slipknot så säger jag fan inte att dom är fula, äckliga osv. För så mycket fattar jag att man inte beteer sig. Ush, bara små fjortisar som håller på så. Tack för mina små tankar. Hare bäst!

Åhh hon är ball när hon sticker ut  från allt de vanliga!



Så himla ball!

JAG ÄLSKAR HENNE!

RSS 2.0