Saturday

Har precis ätit middag hos släkten nu och sitter uppe och ska väl försöka få folk sjunga sing star med mig! Men ingen vill :( Wäää... Skriver senare pusspuss

Hipsters!

Idag har jag varit i stan och kollat runt lite, åt mat på en kina resturang med låtsas släkten. Väldigt god mat fast jag envisades om att åka in till kungsgatan och äta på mitt favorit ställe men nej ingen lyssnar på mig! Vi hann också ta en sväng in i söderhallarna och köpa lite saker på väg hem sa jag en liten rolig grej.

Jag- Gunilla! Vi måste gå av i Kista!

Gunilla- Va? Måste vi?

Jag- Oj jag mena att vi måste gå till gina trícot.

Båda- Hahahhahahahahhhahah

Jag- Det va inte kul...

Grejen är att vi bor i Kista och måste gå av där.. Haha Gunilla är förövrigt min låtsas mamma. Väl framme i Kista började vi traska mot gina tricot, dom hade dock inte en kjol som jag ville ha så att jag gick runt i kista galleria själv tills min tvilling Laura kom mot sin vilja.. iallafall i början!



Mina och Lauras nya trosor! Riktigt heta! Rawr..
Btw så springer vi runt hemma hos henne i bara dom och en tröja! Men ingen får se!
Private ;)


Nella och Marre är tillbaka på banan igen!


STOCKHOLM HERE I COME!

Fuck norrland nu åker jag till stockholm så fuck norrland men inte norrlänningarna för er älskar jag! Puss


Röntgen!

Hejsan! Idag gick jag upp till skolsyster och hon titta på min fot och sa oj jag måste skicka en remiss upp till röntgen och om jag hade fått en faktura skulle jag bli skickad till akuten men det var bara en grov stukning och aa. Så jag och kusinen åkte ner på burger king och käkade lite och sen åkte vi hem och nu sitter jag här och måste packa till Stockholm ikväll! Kommer bli sjukt kul! Men aa nu lyssnar jag på musik och ska städa och somsagt packa, har inte träffat Micke idag heller! FAN! Jaja väldigt tråkigt men som sagt så har det varit mycket nu på dagen.. Men måste packa :) hejssvejs!



Sjukhuset här i Örnsköldsvik :)!

Kryckor dom resterande dagarna?

Japp hedan efter kalla mig kryck Marre eller nåt liknande jag ska gå på kryckor idag och kanske i Stockholm ;) Haha ja men foten blir väl lite bättre varje dag så jag överlever nog denna incedent :O Men ja palla inte skriva såhär tidigt på morgonen :D Haha puss på er!


Är det inte hett? ;)


Hej jag är ganska dum i huvudet!

Tjena tjena alla där ute. Idag har vi bara haft två lektioner och sen åkte jag hem. Väl hemma kolla jag tv och pluggade lite... efter alla hade kommit hem så skulle vi käka mat och så men jag har som vanligt världens otur så självklart ramlade jag över en bräda pvg in till vardasrummet för att kattungen inte ska gå in dit. Och ja -.- Självklart ramlar jag och slår i foten eller mest tårna rakt in i en list på väggen och tyå hela min fot är blå och helt förstörd. Trodde först att jag hade en fraktura nedanför tån men nej antingen sprickor eller bara en grov stukning. Men min lilltå nagel gick av helt och det bara rann blod.. Men ja det är väl saker som händer! Men jag känner mig så förbannad jag som ska till Sthlm imorgon :( Blää! Men jag är ju super coola silver Marre så klarar väl det med =). Men nu ska jag blåsa mitt nyfärgade hår och försöka sova lite har som sagt väldigt ont...

If you can see me, look at me!

Två hela dagar kvar... TVÅ hela dagar tills Stockholm men imorn är det en dag kvar. Sitter här med isfrusna händer för att jag gick ut och traska med hunden. Iskallt ute det är ju säkerligen sommar i storstaden fortfarande. Och här är det minusgrader. Men "bor" man i norrland är det väl så.. Har gått och stressat hela dagen över lite saker. Är väldigt förvirrad och så över allt plugg, det blir väl att plugga lite naturkunskap senare som jag tycker att Micke kan hjälpa mig med eftersom att han går natur! Han skulle hjälpa mig på datorkunskapen men han hade psykologi så att det sket sig. Men aa sen har det inte hänt så mycket mer än att jag älskar min pappa som ringde idag på lektionen och det lät såhär.

Pappa-Hej gumman hur är det? Har du lunch?

Jag- Nej jag har matte

Pappa-Okej men jag träffade Jainaba igår och hon frågade när du skulle komma.

Jag- Jaha okej gjorde hon,vad kul.

Pappa - Ja och vi sa hutti till varandra (skitglad)

Jag- Okej haha..

Jainaba är en av mina bästa kompisar och hon är allas lilla Níggah. Spelat Paris i filmen Habib och är allmänt rolig, jag tycker att hon ska bli komiker och det tycker alla typ.

Och ordet "hutti" är typ nått påhittat ord av henne som ingen riktigt vet vad det betyder men kanske nåt slang-ord för neger eller nått liknande. Så kul när folk kan bjuda på sig själv om sin bakgrund.



Jainaba som ligger längst under, älskling!

Puss på dig Micke för inlägget är för din skull!


I dont know you, but you are wonderful!

Sitter här med en lilla my toffs på huvet och funderar på om sminket ska bort, orkar inte smink på hemmakvällar! :)
Men men, idag har det varit skola och jag har mest gått runt i min Canada goose jacka och känt mig trött. Galet härlig jacka. Vet nt hur många gånger folket hört mig säga att jackan är min kärlek. Vi har inte haft nåra jobbiga lektioner idag eller jo dom har varit jobigga men jag har förvandlat dom till sköna inte göra nånting lektioner. Så jag fick ta igen lite saker när jag kom hem från skolan. Snart är det idol och jag håller fortfarande på Mariette som äger alla i idol.


Min goose fast min är röd




Micke här får du en snyggare bild! :)


19:28

Bloggar bara för Mickes skull efter som att sötnosen ville att jag skulle blogga mera, haha. Idag är det bara sju dagar tills Stockholm och jag längtar som fan! Men aa inte så lång tid kvar så får hålla ut. Två dagar kvar tills ikea också, så det blir sundsvall på lördag. Kan bli kul! Men annars är det mycket bra just nu, lite stress i skolan men det är sånt man får leva med. Puss och Kram!


Jag i lördags! PORRIG!


Candle Light



Precis städat klart mitt rum och tänt lite ljus, och snart ska vi väl åka iväg och handla lite mat och så.
Igår gick jag över till min kusin Maria och tittade på idol med hon och hennes kille. Ikväll blir det antingen
utgång eller stanna hemma och bara mysa med familjen. Vad ska ni göra av den resterande dagen?

RSS 2.0