Ja Haha..

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Tar nog lite tid :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
vad gör du

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
God jul söt :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Beskriv mig med ett ord

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Bra :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej, men du kunde ju smsat lite tidigare :)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej gumman! När kommer du hem? Puss :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Tack då vet jag

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Jag ringer dig om en kvart :)

10. Din romantiska replik?
Skulle vi tjejer träffas på måndag? :) <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
haha jo vi får se :)



Merry Christmas!


Färgat håret!

Resultatet får ni se i morgon :) Men det här var färgen! :D


Imorgon är det ju julafton och jag och min gandy ska till stallet och rida, det är våran tradition och plus att jag sover hos henne den 23 december varje år! Jag anar vad jag får i julklapp i år, en plattång,klocka och en kryssning med släktningarna. Men det är bara en liten del av mina paket. Jag har fått fyra julklappar idag också! :) Av mamma fick jag en ipod men fick skor innan också. Sen av min bästa vän Laura fick jag en midjekjol, en svart bas tröja och en kofta! Tack,tack, tack! Så jävla fina saker! Av mig fick Laura chips, ett halsband och underkläder! Nu är det den 24 december! Kisses  

Snöstorm?

Godkväll! Min dag började bra men slutade i fullständig kaos! Vi hade våra regelbunda lektioner tills klockan tre då vi slutade datakunskapen.. jag och Paulina började traska mot bussen, väl vid busshållsplatsen inser jag att min buss(742) som stannar utanför mitt hus precis är inställd. Men så kommer en buss som Paulina tar(744) då hon som vilken människa som helst går fram till bussen som stannar en bit bakom en där den ska stanna,den ändrar snabbt till ej i trafik,Paulina viftar med händerna och skriker öppna dörren, jag ser allt och ser också hur busschauffören sneglar lite åt ett annat håll. Tillslut öppnar hon dörrarna och Paulina frågar usäkta går den här eller?
Busschauffören: Jag vet inte?
Paulina: Nehe
Busschauffören: Vänta
Paulina: men ska du vänta här

sen åkte bussen iväg! MED ANDRA FOLK I??? :o

KOLLA SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖN?


min sko! Overknees höööööga!

Sjukt mycket snö !

Imorgon ska jag va med Matte och jag ska mula honom! :D


Lussebullar!

 

Snart blir det lussebullsbakande här hemma i Kista, tror att Laura ska komma och hjälpa mig också! Men men annars slår jag henne. Det hjälper! Haha hörs senare!

Älsklingen min i final!

Han är så himla charmig och underbar, bilden säger allt! Han är världens  finaste, snällste kille!

C A L L E       K R I S T I A N S S O N     IN MY HEART! <3

Ben & Jerry in my heart!

Hejsan sötnosar, åkte till pappas jobb vid tre tiden och kom dit vid fyra tiden.. :) Väntade tills affären stängde och då tog vi bilden hem till kista och gick upp till food court där blev det taco bar och sen gick pappa på systemet och handlade cider! Sen blev det att gå hem och då satte pappa på, å helga natt på högsta volume ^^ Haha sen rotade jag i frysen och hittade en ben and jerry med smak av cookie dough. Hah den mumsar jag i mig nu :D Idag ska jag ut med min Laura och aa bara ta det lungt. Kanske busar lite också! haha nej då vi är skit lugna (not). Men nu känns det som att jag bara skriver massa skit här så ni får ett inlägg senare ikväll också! Kanske en video blog (?)

see u later aligator ;) Puusss

Rösta på mig!!!

Nu är det såhär att Jojjo har en veckans blogg tävling, och jag vill vinna! Kan ni hjälpa mig? :) RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTA FÖRFAAAAAAAAAAN ÄLSKLINGAR!!


http://jojjjjoh.blogg.se/2009/december/finalisterna-i-veckans-blogg.html
Nummer 5 och ni ser min header, så snälla snälla! Vote at me!


Godmorgon!

Skola snart :) Men nu ska jag fixa sminket och håret sen försöka få i mig en macka :) Hörs senare PUSS!!! <33333

Översvämmning?

Haha igår i skolan så var det nåt rör på toaletten som hade gått sönder,så det låg vatten på hela golvet vid trapporna! Det var mycker vatten också! haha fan vad jag garvade åt det! Här kommer bilder!


Ni ser ju sjävla, det blanka,blöta golvet! xD


hahahhah! ASG!


Idag!

Idag har vi varit på Bonniers Konsthall med klassen och tittat på en utställning om typ livsformer! Mycket balla konstverk enligt mej! Sen gick vi till ett grymt skabbigt café som jag satt och störde mej på,haha. Josefine och Emilia vet vad jag menar... Hehe så typiskt mig och klaga på saker och ting! Haha men sen blinkade jag lite till läraren och ba kan vi få gå? (aaaa) och jag är så bra på att smöra så att vi fick gå tidigare :) Så då åkte vi till Subway och käkade en meny var. Haha vi tog bussen mot st:eriksplan men den gick lite för långt så det skulle ta lika långt tid att gå.. Haha men lite motion skadar väl inte? ;) Sen satt vi där och tog det lungt och snackade lite, på väg hem såg vi Karro(nästan) det va inte hon! Väl hemma satte jag mig vid datorn och senare drog jag och mamma till skopunkten och kollade skor till mig. Hittade ett par grymt snygga! 500:- oäkta skinn.. Men men :) det funkar!

Imorgon är det sista dagen innan helg, skönt! Denna vecka ha gått väldigt fort! Men det är bara bra. Vad ska ni göra i helgen? Själv ska jag träffa min kompis Matte tror jag. Och sen ska jag vara i kista hos min pappa(eller Laura) det brukar ju sluta så ;D Haha.


Dom där skorna blev det(snyggare i verkligheten :) )
Som sagt 499:- Skopunkten



Hörs senare! Kram


RSS 2.0