Trip to London!

Eller inte... Trip to landet och Borlänge. Men nu blir det landet sen Borlänge ska försöka hitta en data. Lovar att blogga när jag kommer hem den 27/6. Nu ropar pappa, dax att dra, glad midsommar och Peace and love berättar jag om när jag kommer hem. Pussar!



I Love You!

Lääs?

Fick en kommentar under inägget Hos Bvän. Där det stod du kan knappast ha 320 poäng, nej det är väl inte så konstigt eftersom att jag aldrig pluggade? Men läääääsinlägget igen gumman,



ÖHM??? Nej jag har 200 poäng i grundskolan men om man söker estet så gör man ett färdighetsprov?? Så man får alltså en bedömning en siffra mellan 1-20 jag fick 20 man gångrar sin siffra med talet 16 och du kanske är korkad men 20 x 16 = 320, man kan också få 320 i grundskole betyg, alltså kan man max få 640 poäng, va det nå mer??

R.I.P

Jag kände inte dig, men det som har hänt är så jävla fel! Jag såg dig ett antal gånger på bussen, och vi hade bekanta.
Fyfan, jag vet inte vad jag ska skriva men ville  bara visa att jag bryr mig som så måna andra. Vila i frid Therese Johansson Rojo!


-Varför händer sånt hära? Vart fan är världen påväg?, Man kan fan inte gå utanför dörren! Åh vad arg jag blir!

En ny sak på bloggen?

Eftersom att jag bara skriver om hur mina dagar har varit osv, vill jag komma med något nytt, Det kallas bestäm låt. Det går till såhär. Ni skriver en kommentar och säger en låt som ni vill att jag ska sjunga, sedan lottar jag ut två-tre stycken i veckan och sjunger och spelar in dom när jag sjunger, och lägger sedan upp dom på bloggen. Självklart får ni en länkning! Roligt va?


Bästa vän med nån häst! <3

a question?

Vad är erat favorit parti? :) ¨
Själv är jag socialdemokrat!

Hos bvän!

Hej hej alla fina läsare, jag har precis klippt Lauras hår, haha när man är så koncentrerad på någonting så börjar man att skratta lättare. Och fyfan vad jag garva,jag la mig ner på badrumsgolvet. Och Lauar stog och flippa på att jag as garvade.. Men iaf, jag fick tillbaka.. Laura noppade mina ögonbryn, och hon va också rätt koncentrerad så hon satt och skratta så att vi båda två skratta tillslut, men innan satt jag och försökte dampa på henne me jag lyckas aldrig fullt ut, för hon gör alltid nått roligt så att man inte kan hålla sig för skratt :D. Juste alla ni därute. Jag har pratat med min syo, jag kan byta gymnasium, ska gå frisör programmet istället! Snacka om kul lixom. Tröttnat på att sjunga så mina 320 (maxpoäng) på Kulturama var förgäves. :( Men men.. Snart ska vi sova tror jag, båda två är väldigt trötta. Skriver imorgon puss!


Älskar er! <33

Jag är så jävla glad!

Hellu, går kvällen spenderades med Denise och Amanda, vi satt och svullade lite gick hem till mig och hämtade lite grejjs för att vi sov hos Denise. Efter det drog vi hem till Nisu igen och satt vi datan, sen somnade jag iaf, juste idag ska jag till grönan med min absolut finaste vän! Sen ska jag sova hos henne, blir väl flumm och svull som vanligt :D. Men nu måste jag fixa ordning mig till grönan, GRÖNANCREW 09¨¨? Aja, grönan here we come!, Puss på rumpan!



Tänkte bara säga att jag är så ortoligt trött på alla människor, men snart kommer man ifrån helvetet! Resor :) <3, Ni vet vilka ni är!

Svar på tal!

Hur lång är du?
Jag är 165 cm lång

Vad gillar du att göra? :) Oj det finns mycket jag gillar att göra, men mest av allt är att sjunga se nåra inlägg över där jag har en video där jag sjunger. Men jag gillar också att umgås med kompisar och shoppa, resa är också trevligt :)

Känner du nån du tycker är bra på att sjunga? Vad heter han/hon/dem? Jag har ett fåtal, Petronella Gillgren, Veronica Thomsen är väl dom som har en fin stämma.

Vilken är din favorit låt? Har jätte många låtar, Gillar Stevie Wonder och Gavin Deraw, Veronica Maggio och Sonja Alden är nog favoriterna men det finns många och som ni märker är mi musikstil väldigt blandad.

Favorit-karusell på grönan!! ? Det måste vara Insane den nya på grönan =)

Skolavslutning!

Woooooohooooooooooo idag är det skolavslutning och jag håller ¨på att fixa i ordning mig, lockigt hår grå kofta och vit klänning. Allt är superbra för UTOM vädret, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh! Det regnar och jag ska stå ute och sjunga? Njaae, hoppas att dom har tält över scenen eller något! Aja, jag fick 400 kronor för att jag fick G i matte iallafall. Skönt att verkligen veta att jag kommer in på kulturama!

Jag lägger in ett smakprov på låten jag ska sjunga idag! :)







Hörs senare! Puss

Den fantastiska kvällen!

Tack tack tack alla i Trångsundskolan! Jag älskar er! Avslutningsfesten var verkligen något som jag aldrig glömmer och det bidrog ni till! Maten, kläderna, decorationerna och allting! Tack!


Ja ni som inte går i våran skola kanske vill veta vad som hände? ;)

Som dom allra flesta nior hade så hade vi en bal/middag. När vi kom dit fick vi samlas i trappan vid expridtionen och fick en varsin drink där stod en jätte duktig tjej och sjöng en massa låtar, senare föflyttade vi oss till matsalen där allt hände. Förrätten var redan serverad och det var bordsplacering, ni vet bordsherre och bordsdam ;).Haha, vi fick sedan sätta oss ner och börja äta sen var det ett antal tal som alla ville säga. Vissa var roliga andra sorgliga och ja lite blandade känslor. Jag lyckades hålla tårarna borta men sen när all mat var uppäten och det var dags för dans, så skulle jag sjunga Sista Morgonen,. Fick höra att det var många som inte kunde hålla tårarna borta och smink var lite överallt, när jag sjungit färdigt klarade jag inte mer jag började också gråta en skvätt, senare vart det party och alla dansade till och med dom blygaste på skolan... ;) det va kul att alla hände på. Senare mot kvällen drog alla mot kärringbadet, jag och Malin älskling klättrade med 10 och 12 cm klackar på berg och i skog, haha, killarna Malin, Bara vi som fattar, sssh a secret.  Aja sen drog vi och träffade alla ifrån skolan, vi försökte få igång en brasa som gick sådär haha men tillslut gick det! Senare fick jag skjuts hem av min mattelärare och Wilmers mamma. Tack!

Bilder kommer senare puss!

Godnatt! <3

Godnatt sov så gott! Puss

Rubrik saknas..

Vet ni vad? Om exakt 43 dagar åker jag till östeuropa Makedonien/Bosnien och Kroatien. Jag läääängtar ihjäl mig, det kommer bli så kul!

Älskar låten!

George Gershwin - Summertime lyrics

FRÅGESTUND!


Heej alla sötnosar!

Sorry jag ha rinte bloggat på år och dar, tänkte berätta att jag levde iaf. Igår var jag pappa  Gunilla och Laura i stan och kollade på Nationalfirandet, innan gick vi och åt på mandarin en super bra kina resturang!  Senare kollade vi på massa artister vid skeppsbron, pappa blev jätte ledsen för att han hade missat Veronica Maggio men tekniskt sett såg vi henne vid en resturang(det räknas). Sen va Agnes Carlsson där också vis scenen. Pappa berättade att några vid hans jobb roddar åt henne på sommaren, ska försöka fixa så att jag kan få följa med nån gång :), sen va det massa andra artister. Vi gick sen en sväng i gamla stan och njöt av lukten av belgiska våfflor. Vi köpte också glass i våffla. Vi gick på stockholms minsta gränd. Och lekte turister (eller terrorister som jag sa när jag var liten). Sen gick vi förbi affären jag piercade mig i, och där köpte jag örhängen.  Sen gick vi mot tunnelbanan och åkte hemmåt, Vad gjorde ni igår?


Maten


Gooooooood efterrätt!


Scenen


Gränden (kolla lampan längst upp,Gränden blir smalare och smalare för varje år)


Skriver sen :) Puss!

RSS 2.0