Natt Café är mysigt.

Igår kväll kom Martin och hämtade mig i Kista,planerna blev ändrade,och vi åkte till stan tillett mysigt natt café, det blev bara en cola för min del, gillar inte att äta sött på kvällen men det gör Martin,för honom blev det en blåbärspaj och nån slags kaffe men ändå inte, vi satt på cafét en stund sen gick vi en "promenad" vi gick en liten omväg till bilen. Sen blev jag hem skjutsad efter en del felkörningar, men det var för att Martin inte ville lämna mig, eller aa det var hans ursäkt. Sen kom jag hem till Laura som jag sov hos, låg och smsa med Martin till halv fyra tror jag klockan var, sen somnade både han och jag,Laura sov redan som en stock, Mysig kväll/natt idag har jag bara tagigt det lungt sjungit städat packat upp.Och Martin vet jag inte alls vad han gör för att han svarar inte i luren, han fifflar säkert med något, Så Martin om du ser det här ring mig. Nu ska  jag lägga mig och kolla film, och vem vet kanske träffar jag Martin senare, P & K

God jul.

Kackaduua.blogg.se vill ha sin jul såhär, tänkte skriva en liten fortsättning..

Dagen börjar med att man sakta öppnar ögonlocken, först är det den där lite dova känslan av att varför kunde jag inte sova längre men sen så känner jag att något är lite annorlunda. Jag minns.

Ser snabbt till höger och ser att min flicka har gått upp ur sängen. Blir lite nyfiken och smyger mig upp ur sängen, och drar på mig morgonrocken, fryser lite om mina fötter men går endå med målet mot köket. Tittar in lite snabbt in i min dotters rum och ser att hon fortfarande sover, vilket är normalt för klockan är ju endå inte mer än 7 på morgonen. Jag ler och blir glad när jag ser henne ligga där och sova. Hon ser så oskyldig ut.

Jag hör något ljud från köket, så jag stänger dörren och går ditåt. Jag smyger tyst och sätter händerna runt ögonen på personen som gjorde de där ljuden, på min vackra kvinna. Först blir hon lite skrämd men jag känner med händerna att mungiporna börjar dra sig uppåt. Vi äter frukost och rostar mackor med te för fullt. Efter en kvart säkert så hör vi båda hur dörrhandtaget går upp från dörren där vår dotter sover, snabba men lätta fotsteg tar sig fram över golvet och hon hoppar upp i min famn och ropar godmorgon till sin mor. Genast så blir ljudnivån lite högre men det är en glad ton som sprider sig i vårt lilla hus.

Det är julafton.

Sedan kommer tjocka släkten och många barn,kusiner. Vi dricker lite glögg och barnen får julmust, samtidigt kollar vi på kalle anka, sedan går min man och köper tidningen och tomten kommer in med en säck på ryggen, hoho finns det några snälla barn hemma?, alla vi vuxna hör att det är min man, men barnen glädjs av att få sitta i tomtens famn och få sina julklappar. Några barn är lite rädda för tomten men det glömmer dom snabbt och fortsätter vara glada över sina nya leksaker. Sedan när barnen fått sina julklappar sätter alla sig till bords, alla skrattar och är glada pratar och njuter av att få vara tillsammans. Och äter god mat julskinka, jul ost, revbenspjäll mm. Sen när alla gäster har gått och våra barn somnat så sitter jag och min man och myser framför brasan. så ska min jul vara men den stämmer ganska bra in på Martins jul också .

RSS 2.0