Hallå där!

...Köp blåbär, Hur mår ni? Jag har inte bloggat på ett tag nu, jag har flyttat och pluggat en massa! Juste jag har övat på låtar också. I fredags efter mitt inläg om stress så va jag och mötte upp min älsklings Laura i sollentuna, sen gick vi hem till henne och käkade hamburgare efter det så va jag tvungen att åka hem till mamma och hämta lite saker när jag ändå va här i trånkan så tog jag det lungt på rockville ett tag, sen drog jag hem fast jag egentligen skulle hem till pappa men jag orkade inte och den ere läskigt att åka på kvällen vid elva. Så jag åkte hem till mamma och började packa upp mina saker i mitt rum innan Martin började messa med mig och sen bestämde vi att vi skulle mötas i älvsjö men tåget eller bussen kom inte så att sötnosen kom och hämtade mig i skogås, vi hade det super hela den kvällen. På lördag morgon käkade vi lite frukost innan Martin skulle simma och jag hem och fixa mig inför grönan som jag drog till senare på eftermiddagen. Ja, såklart jag åkte den nya, den var super rolig! Söndagen åkte jag tidigt på morgonen in till stan för att möta upp Linnea, vi som skulle åka ut till djurgården och kolla till grönan, det va proppat med folk man kom inte fram nånstans, ush jobbigt när dom precis har öppnat, efter det så insåg vi att vi aldrig skulle komma in där. Så vi satte oss vid ett hamburger ställe mittemot folkmassan och jag åt en korv. Sen kilade vi iväg till bussen och åkte till kista för att hämta upp ett åkband som låg hemma och väntade på nån av mina homies, men nej ingen orkade åka med oss, så vi begav oss vidare till norra ban torget och sjöng lite eller vi åt take away mat. Kyckling jordnötssås med ris, vekligen super gott! Eftersom mitt underbara kusinbarn också va där drog jag med henne och Linnea till grönan. Fortfarand massa rondoms som inte vet vad guldkort är, det va donken dag så att alla som är medlem i donken klubben fick typ åkband. Sen har det inte hänt så mycket mer.Juste idag köpte jag ett nytt busskort , ett nytt accesskort. skit lla.Imorgon är det trångsundsskolans kväll,kom och kolla! :) Nu ska jag dusha och mysa med tvn. Kärlek till er!

Insane den nya karusellen på grönan!                                      Nya access korten, mitt är blått (turkost)

Dagen började bra men slutade kaos

Jag gick hem från skolan tidigare idag eftersom att en av mina lärare är riktigt sjuk i huvudet och för att jag kan aldrig andas och känna att jag lever. Läxor prov och uppsatser bara svämmar över mig och jag kan inte andas med denna pollen . Jag drunknar i läxor nu. Därför tyckte jag att det bästa för mig va att gå hem plugga hemma och ta det lite lungt. Få andas och känna att jag lever. Då kan man fråga sig men har inte alla i min klass lika mycket plugg? Jo det är sant det är många som inte får andas emellan svängarna, men som kanske inte blir orättvist behandlad. Som kanske inte är mitt upp i en flytt, deras grejer kanske inte är nerpackade i massa kartonger i mitt fall en del material till skolan. Alla har väl olika skäl till olika saker men just i dag kände jag för det här och det blev så! Ikväll vet jag inte vad som händer det blir väl mer plugg för att jag måste verkligen plugga. Imorgon skulle det blir grönan och köpa mitt förbannade guldkort men det får bli i veckan. På söndag är det örnboet och öva igenom låtar till första maj. Nu måste jag plugga, ses senare hunnies!

* * *

Strålande sol!



Godmorgon solstrålar!

Nu sitter jag här i min kläder ochska strax sminka mig, detta blir ett kort inläg jag måste göra mig i ordning och jag ska ta tåget 07.07 här ifrån kista, varför jag inte är i skogås hos min mamma är för att jag inte pallar när dom ska flytta så jag kom hit i går kväll. Men imorgon lördag ska vi ha mys med tjejerna hemma hos Dina, det kommer bli superkul. Skriver mer sen älskar er!

Im too good!

Förra onsdagen fick jag ett brev från kulturama med inriktning sång, det var angående min intagning där, 20 poäng är max poäng och det fick jag sedan 20 o 16 = 320. Jag fick 320 MAXPOÄNG. I am proud!


Nu måste jag allvarligt gå och lägga mig see u, kisses!

I hate this!

Hej alla läsare! Idag har det inte hänt så mycket imorse vaknade jag hemma hos Laura klockan nio av att mitt alarm ringde.Jag gick upp fixade mig och drog upp Laura för att hon skulle följa mig till dörren. Numera frågar vi inte ens om vi får slagga hos varandra,det bara blir så. Det är rätt kul faktist. Vid klockan tio så satt jag pappa och hans flickvän i bilen påväg mot landet som ligger fjorton mil från Stockholm. Det heter Jägaråsen som liger nära Kungsör som ligger nära Köping. Det va ju ett pogram där förut," en annan del av Köping" . Det ligger snett nedåt i detta avlånga land. Tillbaka till ämnet, när vi väl kom fram så åkte vi in på ica, jag köpte en Proviva, en frukt dryck som gör så att man tar upp mer järn och C-vitaminer. Den är sjukt god. Finns i olika smaker bla jordgubb. När vi väl va framme vid huset så tog jag det lungt, pratade i telefonen med Emelie. Efter det så fikade vi och det hände inte så mycket. När vi väl åkte hem stannade vi i västerås och åt på Burger king. Jag köpte en B-kool och det va inte det smartaste kan jag bara påpeka. Jag fick för nån månad sen reda på att jag är laktosintolerant och det tänker jag oftast inte på och nu sitter jag här med händerna på magen, känns som att jag ska dö! Usha, inge skönt.

Bilder:




1, Vår blommor jag hittade när jag utforskade landet efter en vinter.
2, Våran sjötomt, den är underbar!
3, En prickig badboll.


Det sägs att efter regnet kommer solen

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - ja
Du är kär nu - ja
Du har sårat nån så de börjat gråta- ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja, flera gånger.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Tyvärr inte
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej, inte det hitills.


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -
 ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja, haha
Jag har smygit ut utan lov - ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - nej
Jag har fuskat i ett spel - ja,när jag var liten,typ finns i sjön
Jag har struntat i ett prov - nej


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol -
ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej, men det händer
Jag kan inte svälja piller - nej, svårt.
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej, absolut inte.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - Ja


DÖDEN
Jag är rädd för att dö -
  ja
Jag hatar begravningar - ja det är jobbigt
Jag har sett någon dö - Nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej.
Någon nära till mig har begått självmord - Nej.


ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad -
Nej
Jag har sett en fallande stjärna - Ja, det tror jag.
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - nej
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - nej
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss -  nej
Jag har sparkat en kille mellan benen - ja
Jag har varit i ett casino -  nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - Haha nej.
Jag har lekt sanning eller konsekvens - Ja.
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme -  ja
Jag har krockat i en bil - nej
Jag har medverkat i en teater - ja ,many times
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - Ja.
Jag har sett norrskenet - jaa
Jag har suttit på ett tak på natten - ja
Jag har aprillat någon - ja, såklart.
Jag har åkt taxi - Ja, såklart.
Jag har ätit sushi - ja, gott som fasen
Jag har åkt snowboard - ja, jag har en egen

07/ 04 /09

Har inte bloggat ordentligt dom senaste dagarna.. Men nu så ska ni få veta exakt vad jag har gjort, igår så va jag i farsta centrum med Dina och Carro. Vi gick runt där ett tag, sen upptäckte jag att jag glömt mina pengar hemma, så jag blev besviken på mig själv och vi åkte hem till mig och hämtade dom. Sen så gick vi runt där lite till och jag köpte jordgubbar och lite mer frukter som jag åt till middag. Jag gick till rockville och satt där, alla va jätte konstiga igår på rockville, okej jag med, men.. Så vid klockan sju när vi skulle börja repa så åkte jag hem och hämtade en tröja som jag hade lånat från rockville. sen så missade jag en buss när jag skulle tillbaka så bussen som går en kvart efter i vanliga fall, dvs innan klockan sju halv åtta inte gick fick jag gå till trångsund från skogås, det är inte långt men när man har gått ett tag i farsta känns det i bena. Så efter rockville klockan nio, tog jag och ledarna där tåget mot centralen och sen bytte jag tunnelbana mot kista. Sen trallade jag hem til Laura, där Krisitna och Laura satt och kollade på en ur dålig film, (kommer inte ihåg vad den heter). Vi gick ut med Alavar och kom hem och gick å la oss. Idag på morgonen så gick jag ut med Alavr igen och Laura gjorde vofflor. Vi käkade sen gick jag till pappa och gjorde mig i ordning. Så kom Laura och vi smörjde in oss med brun utan sol som jag inhandlade igår. Så lyssnade vi på musik och tittade på The hills. Och så drev vi med människor från min balkong. Sen gick jag och hämtade min telefon på the phone house. Den har vart inne i sex veckor nu, med tre olika fel varje gång.. Trött blir man på dom. Så följde jag med Laura till tandläkaren. Nu sitter jag här och ska strax äta middag.

Marlene

Farsta Centrum

Nu börjar jag bli färdig. Ska till farsta  med Carro och Dina, skriver senare älsklingar <3
 Pussar!

Vad tycker ni om abort?

Tyck till, vad tycker ni just om abort?

Snabbis

Nu har vi passat barn igen, idag lite jobbigare eftersom att det var 7 barn. But now its over! Wooho, ska väl vara med Nike framöver idag. Men nu ska vi springa iväh och äta en god lunch/middag. See U.

Marlene

Pictures


 



Update!

Hej alla fina människor, idag är Marre glad, sol idag igen! Wooho lyxliv. Igår va vi ute som ni vet, vi tog det bara lungt och fotade lite ni får se bilder i nästa inlägg. Jag sov hos Laua igår och Jainaba sov också, jag av helt död så att jag somnade fort. Dom satt och skratta åt något och dom störde mig inte alls... Hahahah. Och imorse när vi vaknade va vi ganska så trötta. Men jag skulle ju iväg och passa barn på abf huset  så det va bara att kliva upp. Där borta va det ganska lungt första halvtimmen va det inga barn sen kom det en del. Efter vi hade suttit där ett tag gick vi upp mot unga örnas distrikt och hämtade lite saker, sen gick vi tillbaka och åt på donken. Sen va vi i en parken med barnen. När alla barn hade gått hem så gick vi i stan ett tag, sen åkte jag mot kista igen, och nu sitter jag här Laura har precis sprutat rengörings medel i hela rummet , jag mår illa. Nu ska fixa oss för utgång och äta middag, jag ahr hört att det blir grillat kött!

Marlene

Take off your winter clothes!

Åh jag sitter här i skolan, vi har precis haft lektion. Vi fick sitta ute och läsa, goosh vad skönt det var. Solsken och allt! Så himla underbart. Vi låg på en sån där blå sand sak. Åh hur ska jag förklara, den är blå kanske en och halv meter bred och en halv meter hög. Det ligegr sand i, ifall dom ska sanda. Men ni förstar. Den låg vi och solade på, läste och hade det underbart. Man kände hur solen bara brände i hela ansiktet. Senare idag har jag musikfördjupning, då blir det låten Poison med Alice Cooper. Som ni kanske vet så kör vi bara covers i skolan. Men på Rockville så är det eget som gäller.
Sen ikväll är det inget bestämt. Det kanske blir att hänga med Emelie och vara ute och njuta av livet. Men vem vet jag kanske åker till Laura också. Som ni också kanske vet så är det påsklov för dom flesta här i Stockholm. Under påsklovet ska jag faktist inte åka någonstans. Lite ovana.  På lördag och söndag är det jobb som gäller. Jag ska passa barn på abf huset. Vi ska ju försöka komma iväg på peace and love festivalen. Nike och jag kommer äga, nej men fy fan vad kul det kommer bli! Du å jag Nike älskling. Sen resten av lovet ska jag vara på Rockville. Det är en musikfritidsgård, så alla ni där ute som gillar musik eller bara vill träffa nya roliga människor kom till Rockville måndagar- torsdagar ,18.00 -21.00.
 Jag hänger där varje dag, man har så himla kul. Och Jake (Jakob) som  han heter, en ledare där jobbar bara måndagar, tisdagar och onsdagar, men igår så skulle han hämta några saker där. Så när jag fick syn på honom så fick jag en chock och sprang och kramade honom. Han har föresten skrivit en jätte fin låt till mig. Morning glow heter den. Så himla bra! Lite i reagge stil, vi får se om jag spelar in den så lägger jag såklart upp den. Kärlek till dig Jaki, paki pancake. Sen finns det en hel drös med trevliga musik kunniga ledare. Håkan, Stefan, Andreas och Kristian. Kristian är förövrigt min mammas kusin, så lite släkt är vi. Nu ska jag gå ut och sola lite innan min musik börjar 15.10. Men kärlek sålänge. skriver ikväll.






 

Marlene

RSS 2.0