IKEA

Jag sitter nu hos Laura och vi kom precis hem från en sväng till ikea. Jag köpte lite julklappar! Och senare ska jag och Laura till centrum och handla flera. Hörs senare, då blire bilder från ikea! Puss

Julklappar!

Har ni köpt några julklappar ännu? :) Jag köpte två idag och ska köpa fler ikväll. Jag köpte en perfym och en eltandborste till pappa och till min mamma ska jag nog köpa något ljus eller något! Till Gunilla min låtsas mamma ska jag köpa en stav mixer. Dom har inte det här hemma och det är en väldigt bra sak att ha till hands i köket.

Tänkte ge lite bra julklappstips!

Killperfym- 495:- på Kicks(den jag köpte till pappa)

 

Lyle & scott mössa- 399:- MQ

 

Smart box- allt från -500 :- till 2950+  Åhlens,Rocks, eller affären på karlavägen!

 

Perfymen- En av mina hetaste julklappstips! Till pojkvännen,pappa eller bästa kill kompisen!

Mössan- Till alla tonåringar, pappa, pojkvännen eller till sig själv!

Boxen- Välj mellan en middag för två till lyxhotell i Paris!

 

Här har ni lite tips, Kram


Förlåt!

Sorry för dålig uppdatering! Jag har har haft mycket just nu :)

Igår blev det fest på söder sen vidare till Gärdet. Grymt trevligt med Tosse,Simona,Jennie,Felicia, Viktoria, Adjani och Malle! Fyfan vad skoj det va! Måste göras om tjejer! Haha! Jag blev väldigt berusad och vet inte vad jag gjorde, mycket minnesluckor, Har inte så mycket att säga om det mer än att det va underbart!


Nu ska jag åka till Farsta och köpa något fint till Lauras mamma och pappa som tack för att dom är så jävla snälla och är bäst! Det blir väl någon nfin prydnadssak. Visar senare... Jag ska ju till Kista eller aa till Laura idag! Vi hörs sen ! PUSS

Datorkunskap!

Hejhej sitter här med ALMEEEEDIN, Josefine, Anelle och Paulina. Har haft håltimme sen 10.00 typ och är rejält trött på att sitta i skolan och inte göra ett piss! Men men jag slutar efter denna lektion. Aja har ni haft nåt roligt ämne eller har ni bara slappat efter en lång arbetsvecka? =) Kan inte ni säga vart ni kommer ifrån och vad ni heter som läser min blogg! Det skulle vara grymt roligt! Föresten tänkte jag ha nån liten tävling här i bloggen :) Vad tycker ni? Skulle en tävling sitta bra? Isf vad skulle ni göra, delta eller inte? Imorgon är det fredag och för de mesta festdag? Men kanske också bara en dag då man tar det lungt med pojkvännen eller sina kompisar! Jag är grymt sugen på fest så kanske blir det så... Aja men vi hörs senare för nu måste jag plugga!!

Nighty nighty!


Julkänsla på riktigt!

Jag och mammsen började att packa upp julstakar och lucia glitter mm för några timmar sen! Åh JAG ÄLSKAR JULEN!'
Anledningen varför vi gjorde det nu innan dom flesta är för att många redan har gjort det,ja nästan hela kvarteret. Så vi tänkte why not? Haha..

Annars har jag städat lite i mitt rum som har sett förjävligt ut rent ut sagt! Men nu är det fint och RENT åtminstånde,nös säkert 22 gånger av dammet i min lilla svinstia.. Hehe.. Kom precis hem ifrån centrum köpte lite snacks och sura nappar till ett efterlängtat avsnitt av desperata hemmafruar men jag orkar inte slå på teven.

Har föresten hittat en grymt bra eller mer charmig låt :) Låten är översatt till svenska och är egentligen Halo!
Så jävla söt låt!


Nu närmar sig julen oss!

Nu när det är jul gissar jag på att ni alla därute får och ger julklappar, om man inte åker till Thailand eller något liknande som vissa familjer brukar göra. Ändå ganska skönt och bara ligga på en strand med en drink i handen istället för att sitta framför teven och granen och se kalle anka. Aja jag ska inte klaga.. Den svenska julen är ju mysig faktist!

Men i tanke på julklappar! Vad har eller ska ni önska er av föräldrarna eller släkten? :)

Här är en önskelista ifrån mig till mina föräldrar! Dock är det mer men orkar inte skriva allt, det är kläder jag visat som dom redan vet om.Men men här kommer min alldeles egna önskelista!



Mössa- Någon affär i stan
Glansiga leggings- Bikbok
Spets trosor- Gina Tricot
Ipod-Elgiganten
Klocka-Ur och penn

22.12

Hejsan allihopa! Har varit på Rockville nu på kvällskvisten. Hittade en bra tonart att sjunga Oh holy night i :)
Sen har det kommit en ny ledare dit och hon är super trevlig! För två veckor hade dom en enkät som man skulle fylla i och sedan lottade de ut biobiljetter, när jag stod där idag trodde jag absolut att jag inte skulle vinna jag har ju världens otur i spel OCH kärlek men tydligen inte idag för jag vann en av biljetterna :) Faktist ganska bra! Nu när New Moon går på bio osv..Jaja, vad har ni haft för er sötnosar?
 

Gammal bild på fyllefest? Haha den bju vi på!


A La Marre ;)



Steg 1

Smör,ost, fralla och små tomater! Stora går också bra men  inte lika gott!

2

Skölj tomaterna!

3

Skär nu upp dom i skivor.
4

Skär upp några skivor ost, så mkt du vill.
5

Lägg toasten i mackjärnet, om man inte har ett sånt går ugnen på 200 o lika bra.
6

Mackan är färdig och ni har en Toast a La Marre ;)


Goodbye Övik, hello there Sthlm!

Sagt hej då till alla fina i Es1a... Och packat det sista, gråtit en skvätt också..

Es1a! Kommer sakna er och alla dom fina minnerna på den korta tiden vi hade tillsammans.. Dom kommer alrig försvinna bara snurra runt i mitt huvud och påminna mig om dom fina stunderna. Runt runt runt... Kommer ihåg den 24 augusti, fan vad nervös jag var kände inte en kotte.. Och klassrummet 105 det första klassrummet vi var inne i... Jag satt där och alla skulle säga vilken skola dom gått på och jag svarade jag kommer från en skola i Stockholm. Jag undrade vad ni tänkte när en dum 08 skulle gå i eran klass.. Alla gånger man har blivit kallad stockholmarn eller 08:an eller något annat som har med Stockholm att göra.. Men det gör inget tyckte det var kul ibland =) Men ni ska veta att jag älskar er groft mycket Es1a den bästa estet klassen i världen =)

JAG SVÄVAR FRAM I ÖRNSKÖLDSVIK SKJUTER BJÖRN OCH ÄTER SPIK! NEJ NEJ NEJ FEL!

JAG SVÄVAR FRAM I STOCKHOLMSSTAD UTAN NÅGRA HÖGA KRAV KNÄPP EN BÄRS OCH KOPPLA AV ALLIHOPA GÖR SOM JAG!



Im fucking love you!

Ååååh jag är helt förälskad helt galet! Åååååååh nu vill ni allt veta vem han är ;) Men ingen nej ingen ska få veta. Och om nån vet ssh! Its a secret!

DU ÄR HELT UNDERBAR, DU VET VEM DU ÄR HOPPAS JAG (a)

Blir helt till mig varje gång jag kommer att tänka på dig, du är min,min,min! Ingen får/kommer/ska ta dig ifrån mig, nobody!
Gör helt ärligt vad som helst för dig och jag menar vad som helst bara du mår bra. Väljer ingen framför dig, You are the one and only for me baby!

Finns inga ord för hur mycket jag älskar dig vännen!


MYYYCKET KÄRLEK TILL DIG!!

SNOW

Idag har det snöat små flingor och konstant! Mysigt? Har precis legat i badet och bara mysat. Ska aldelles strax hoppa ner i sängen för jag fryser sönder och tror att jag dör snart eller får nån typ av damp! Jag har frysit hela dagen så tummen ner på kallt. Har inte så mycket att berätta!

Snöö =)!

Gick ut på rasten bara för att ta på snön!


Haha ett ljus som vi expremientera me på NO:n :) Ser ut som att Per försöker ta på lågan
Älskar julen så tog foto på ljuset :)


Snart julafton!

Tänk vad tiden går fort! Det var ju nyss augusti? Tycker inte ni att tiden går fort? Dom har börjat pynta i skyltfönsterna och på gå gatorna genom stan. Det är så mysigt med jul och man får ett lugn inom sig! Det är härligt. Sitter här och lyssnar på julmusik, nu tänker ni säkert att jag är väldigt konstig men det är såhär att jag och en kille som heter Björn håller på med en jullåt så man vill ju bli lite inspererad! Det kommer bli grymt eftersom att Björn är en jävel på att sjunga! Vi har också bestämt att vi båda ska söka in till idol 2010 så alla därute nu äre Marre och Björn som ska stå i rampljuset i några år! Haha!








RSS 2.0